[induzy_vc_testimonial excerpt_length=”35″ text_align=”center” slide_opt=”on” slide_item=”1″ slide_item_tab=”1″ slide_item_autoplay=”on” slide_item_loop=”on” testimonial_layout=”1″ testimonial_items=”{“Enabled“:{“excerpt“:“Excerpt“,“thumb“:“Image“,“info“:“Client Info“},“disabled“:{“more“:“Read More“,“name“:“Name“,“designation“:“Designation“,“rate“:“Star Rating“}}”]

معرفی اجزای داخلی پکیج و عملکرد آنها

فروش و تعمیر آب گرمکن
4.2/5 - (5 امتیاز)

 

در این مطلب در مورد اجزای مهم و پرکابرد اجزای داخلی پکیج ارائه خواهد شد

پکیج ها بهترین تجهیزاتی هستند که برای آب گرم مصرفی منازل و ادارات مورد استفاده قرار می گیرند. در واقع این تجهیزات انرژی زیادی را صرف گرم کردن آب مصرفی و هوای مطبوع واحد مد نظر می کنند و به همین دلیل بسیار اهمیت دارند.

با بروز هر مشکل در پکیج ها در اولین قدم باید به یه تعمیرکار مناسب مراجعه کنید، اما بهتر است برای اینکه نظارت بیشتری روی پروسه تعمیر پکیج داشته باشید و در آینده از خراب شدن دیگر قطعات جلوگیری کنید کمی با بخش ها و اجزای مختلف آن و نحوه کارکرد هر کدام آشنا شوید.

در اینجا به معرفی هر بخش از پکیج ها و نحوه عملکرد آن می پردازیم. البته در برخی مدل ها ممکن است کمی تفاوت در اجزا وجود داشته باشد.

 

 

آشنایی با اجزای داخلی پکیج

 

قبل از معرفی تک تک اجزای داخلی پکیج لازم است بدانید که قطعات در این دستگاه به دو دسته تقسیم میشوند:

  1. قطعات مکانیکی پکیج
  2. قطعات الکترونیکی پکیج

 

قطعات الکترونیکی پکیج

 

 

 

 

معرفی اجزای داخلی پکیج و عملکرد آنها

 

 

 

برد پکیج

 

بردها مانند مغز پکیج محسوب شده و دستورات اجرایی را به قطعات مختلف می‌فرستند و بر آن‌ها کنترل و نظارت دارند. برد پکیج براساس فرمانی که شما به دستگاه می‌دهید، دستورات لازم را برای اجرا به قطعات تحت فرمان می‌دهد.

برد پکیج خود شامل قطعات زیر است:

  • فیوز
  • رله
  • آی سی
  • ترانس تغذیه

 

 

 

معرفی اجزای داخلی پکیج و عملکرد آنها

 

 

 

قطعات تحت فرمان برد

این دسته قطعاتی هستند که تحت فرمان برد قرار دارند و دستورات را اجرا می‌کنند و از برق ۱۱۰ و ۲۲۰ ولت تغذیه می کنند. قطعاتی مانند فن، پمپ و شیرگاز در پکیج دستگاه وجود دارند که هیچ کنترلی از خود نداشته و تحت فرمان برد دستگاه هستند.

 

 

فن پکیج

 

فن‌ها وظیفه بردن دود حاصل از احتراق به بیرون و مکش هوای تازه به داخل دستگاه را برعهده دارند. فن‌ها برای انجام وظایف خود، به برق ۲۲۰ ولت احتیاج دارند.

 

 

پمپ سیرکولاسیون

 

این پمپ در مدار الکتریکی نصب شده است و در جریان گردش آبگرم و افت فشار از آن استفاده می‌شود. در پمپ سیرکولاسیون یک پروانه با استفاده از نیرو گریز از مرکز آب را به گردش در می‌آورد.

 

 

شیر سه راهی

 

این قطعه که فقط در پکیج‌های دو مبدل وجود دارد، آب گرم را از مبدل به سمت رادیاتور‌ها یا مدار آب گرم مصرفی می‌برد.

 

 

 

قطعات ارسال کننده تغییرات به برد

 

این دسته از قطعات هرگونه تغییرات در دستگاه را به برد ارسال می‌کنند. برد براساس این تغییرات دستورات و فرمان‌های جدیدی می‌فرستد.

این دسته شامل قطعاتی مانند:

  • حسگرها (سنسور، ترموستات و پرشر سوئیچ آب)
  • شیر اطمینان
  • فلوسوئیچ

 

 

 

ترموستات چیست؟

 

سنسور بعدی ترموستات دود است، که در بالای کلاهک تعدیل پکیج قرار می‌گیرد. اگر دودکش کار خود را به درستی انجام ندهد، کلاهک پکیج گرم شده و ترموستات یا سنسور دود با حس کردن این گرما، تغییر و فرمان خاموشی دستگاه را به برد پکیج ارسال می‌کند.

 

 

 

شیر اطمینان

 

شیر اطمینان برای کنترل کردن فشار آب گرم در مدار گرمایشی به کار می‌رود و وظیفه دارد از افزایش بیش از حد فشار در مدار جلوگیری کند.

 

 

 

فلوسوئیچ

 

فلوسوئیچ قطعه‌ای است که، وظیفه اطلاع رسانی باز شدن آب مصرفی به برد کنترل پکیج را دارد. مکان قرار گیری فلوسوئیچ، در مدار آب مصرفی است.

 

 

 

 

قطعات مکانیکی پکیج بوتان

 

 

 

معرفی اجزای داخلی پکیج و عملکرد آنها

 

 

 

قطعات مکانیکی پکیج، برای انجام فعالیتی مشخص ساخته شده‌اند. برای فعالیت این قطعات نیازی به دریافت فرمان از سوی برد وجود ندارد. این دسته از قطعات شامل قطعاتی چون: مبدل‌ها، منبع انبساط، محفظه احتراق، شیر سه راهی و ایرونیت هستند.

 

 

مبدل حرارتی

 

عمل انتقال حرارت و گرما در پکیج‌های گرمایشی، از شعله به آب، توسط این قطعه انجام می‌گیرد. این مبدل‌ها خود به دو دسته تقسیم می‌شوند:

  • مبدل های تک منظوره
  • مبدل های دو منظوره

 

 

 

محفظه احتراق

 

فضایی است که، عمل احتراق و تهویه در این قطعه از دستگاه پکیج رخ می‌دهد. این قسمت برای محفوظ کردن مجرای هوا تعبیه شده است.

 

 

شیر سه راهی

 

این قطعه که فقط در پکیج‌های دو مبدل وجود دارد، آب گرم را از مبدل به سمت رادیاتور‌ها یا مدار آب گرم مصرفی می‌برد.

 

 

ایرونت

 

وظیفه هواگیری پکیج را بر عهده دارد، زیرا وجود هوا در کناره‌های پمپ، می‌تواند در کارکرد صحیح آن اختلال ایجاد کرده و به آن آسیب بزند. ایرونت که در بالای پمپ قرار گرفته است، هوای اطراف پمپ را تخلیه می‌کند.

 

 

در پایان

در این مطلب سعی کردیم تا اطلاعاتی مفید رد مورد بخش های مهم پکیج ها را ارائه دهیم اما در زمان خرابی انواع پکیج بهترین راه تماس با تعمیرکار پکیج حرفه ای است.

تعمیرکاران حرفه ای قاصدک سرویس در اسرع وقت برای تعمیر پکیج شما در محل حاضر شده و با بررسی های لازم به تعمیر پکیج شما می پردازند.

برای تعمیر انواع پکیج در غرب تهران می توانید با قاصدک سرویس تماس بگیرید و یا در وب سایت درخواست خود را به ثبت برسانید.

    پاسخ دهید

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای اجباری مشخص شده اند*

    تماس بگیرید!

    error: Content is protected !!